Livet är en fest (På både gott och ont)

Tisdag: Första dagen utav Göteborgs Kulturkalas. Gick runt med finaste tvillingparet Sofia & Pernilla, Jenny, Andrea och Emma. Vi gick förbi Kompassen där några bandmedlemmar från Saving Yesterday stod och spelade för att göra reklam för deras spelning senare under veckan. Senare på kvällen mötte jag upp kusin Nathalie som skulle sova över. 

Onsdag: Tog med mig kustinvitamin till Partille Köpcentrum, där vi bland annat köpte oss varsin lyxshake på Max Hamburgarresturang. Efter ett par timmar - strax efter att moster Rebecka hade kommit för att hämta Nathalie - åkte jag, mamma och pappa till Götaplatsen där Eldkvarn skulle spela. Plura må vara 60 år, men än briljerar han!

Torsdag: Såg när Saving Yesterday spelade på Kulturkalaset. Dom är så otroligt bra! Och deras sångare, Ilan, är så himla söt (man smälter lite inombords) och så skön att prata med. Ska ladda ner deras senaste låt "We Drown Again" om bara ett fåtal minuter, så jag kan försöka lära mig den tills nästa gång!

Idag: Mötte upp tvillingparet Sofia & Pernilla, Joanna, Jenny, Andrea, och Emma vid Centralen. Vi såg när Writing The Future och Retina spelade. Sedan tog vi spårvagnen till Scandinavium, gick till skateparken bakom biografen, in i en skog och satte oss på ett berg och drack cider, öl, rött vin och barcardi. Efter en stund kom det tre killar; Emil, Emil och Viktor. Vid det laget var alla - förutom jag och Andrea - så där lagomt fulla och vimsiga. Mitt från ingenstans kom Joanna på att det är Nickelodeondagen så hon och tvillingarna sprang hela vägen till Liseberg. Väl inne på Liseberg träffade vi på Ragge. Jag, Ragge och Andrea låste in oss på en toalett och drack upp några cider som Ragge hade kvar. Sedan kom det ytterligare mer folk, bland annat charmiga Adam som dock var aspackad. Men ack, så kul vi hade! Bästa dagen på riktigt länge. Gud vad vi skrattade åt varandra hela dagen lång! Nu när jag väl nyktrat till, ska jag lägga mig i sängen och kolla på film tills jag somnar!


Igårkväll var det kräftskiva. Syrrans pojkvän tog med sig sin vän (aka min beundrare). Till en början var det rätt så trevligt, men efter ett tag blev det bara fruktansvärt obekvämt.
2011-08-20 @ 22:22:08 It’s the only life I know


Postat av: Lilly

Sv: Tack tack!:)

2011-08-21 @ 17:33:37
URL: http://bylily.blogg.se/
Postat av: anna

finfin blogg

2011-08-21 @ 20:13:01
URL: http://aanna.myshowroom.se
Postat av: Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

Har kört igång veckans blogg igen, var gärna med och ta chansen att bli sedd av över 1000 personer varje dag :)

2011-08-22 @ 14:17:25
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Sara

Gud va fin blogg du har! <3

2011-08-23 @ 20:06:04
URL: http://sararutberg.blogg.se/
Postat av: CECILIA

HEJ! Har du erfarenhet om att "töja öron"? Jag ska inte "töja" mitt öra, utan ha den minsta storleken hela tiden.

Jag skulle behöva lite tips. Skulle du kunna ge mig ett? :)

2011-08-23 @ 21:35:22
URL: http://candersson.bloggplatsen.se
Postat av: Daniella:)

Hej fin blogg! Allt bra?

Vad tycker du om att jag ska göra en frågestund? Funderar på det men inte bestämt mig:P Kram!

2011-08-24 @ 19:32:20
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo

shit vilka ögon!

2011-11-17 @ 19:41:22
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar: