Såna chanser kommer en gång bara / Aldrig att dom kommer två

För en vecka sedan träffade jag Sofia från min klass för första gången sen skolavslutningen. Det fick mig att inse att det inte alls är långt kvar tills skolan drar igång igen. Imorgon är det en månad kvar.


11 juli: Födelsedagsfest för Linn i Slottsskogen. Jag gick dit med Sofia och Andrea men väl på plats träffade vi några personer som jag inte har träffat på väldigt länge, så som Clara, Emil, Joakim, Antonio, Sebastian och Bex. Alla satt i små grupper runt om partytältet som någon hade suttit upp, men för varje gång det kom en regnskur trängdes vi under partytältet och lärde känna resten av dom som var där. Innan jag försvann in i alkoholens dimma och inte tänkte så mycket på vad jag gjorde satt jag, Sebastian och Erika under partytältet och sjöng med när en kille med gitarr spelade Håkan Hellström låtar. Inte långt därefter kunde man hitta mig i en killes famn, någon som jag inte ens hade hälsat på tidigare under dagen. Han tog min hand och ledde bort mig från de andra. Det som hände lämnar jag osagt fastän i princip alla som var på festen redan vet. (Fick reda på dagen efter att det var ena bandmedlemmen från The Final Tide)
Torsdag: När jag satt i min säng och fortfarande inte hade orkat byta om fastän klockan var närmare fyra fick jag ett sms från Emma, som går i min klass. Hon skrev att hon var ensam hemma och undrade om jag, Sofia och Erik hade lust att komma. När vi möttes upp i stan passade vi på att köpa både alkohol och godis. Väl hemma hos Emma lekte vi med hennes fågel, satt i vardagsrummet och pratade, åt godis och drack alkoholhaltiga drycker. Senare på kvällen gick vi ut och virrade omkring tills vi hittade ett bra ställe ute i skogen där vi kunde vara för oss själva, då fick vi sällskap av ett rådjur som stod och brölade för kung och fosterland ett par meter ifrån oss. Efter att suttit ute i skogen en stund gick vi och köpte ännu mer godis i en liten kiosk. Väl hemma hos Emma igen satt vi bara och skrattade - höga som höghus - för allt o ingenting. Klockan hade inte ens slagit tolv då vi halvsov framför TV:n.
Fredag: Åkte hemifrån Emma så tidigt som kvart i tolv. Jag som har vaknat runt tolv, halv ett under hela sommarlovet var seg som jag vet inte vad. Satte upp håret i en slarvig tofs och orkade inte ens bry mig om smink fastän jag inte hade tagit med mig ett par solglasögon att gömma mig bakom. När jag kom hem var det bara att byta om och sminka mig, sen var det bara för mig att vända på klacken. Jag, Nadja, Emma och Vanessa tillbringade hela dagen på Liseberg.
Igår: Thåström spelade på Röda Sten. Kom när förbandet hade tre låtar kvar att spela, men med tanke på att det inte var så särskilt mycket folk lyckades jag ändå få en plats nästlängst fram. Självaste konserten var ruskigt bra. Helt sinnessjukt hur bra Thåström är live! Dock var det inte lika bra som på Way Out West förra året, men det var lååångt ifrån dåligt.
2012-07-22 @ 16:46:00 It’s the only life I know


Postat av: Johan

Hej, är ni intresserad av att få mer besökare?
Kolla in, http://merbesokare.com

2012-07-24 @ 23:48:55
URL: http://www.merbesokare.com
Postat av: Martina

Åh, bästa Thåström!

2012-07-25 @ 21:14:06
URL: http://martinav.blogg.se
Postat av: Lisa

Thåström <3

2012-07-30 @ 14:32:38
URL: http://rocktacular.blogg.se/
Postat av: JOZ ツ

Kikar in och hoppas du haft en bra hälj :)

2012-07-30 @ 15:10:50
URL: http://bedeliciious.blogg.se
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-08-01 @ 12:04:16
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Mie

Hej! Jag har lagt upp 2 nya bilder på bloggen. Kika in och säg vad du tycker om dem? :)

2012-08-02 @ 14:44:24
URL: http://mieevnice.webblogg.se
Postat av: Mie

Hej! Jag har lagt upp 2 nya bilder på bloggen. Kika in och säg vad du tycker om dem? :)

2012-08-02 @ 14:44:27
URL: http://mieevnice.webblogg.se
Postat av: Moa

Hej! jag vill verkligen ha ett par platå converse och undrar vart du har beställt dom! svara gärna i min blogg :)

2012-08-30 @ 20:31:58
URL: http://www.mollenhoffs.blogg.se
Postat av: Linda Johansson

älskar dessa texter, så fint.

2012-11-22 @ 08:19:16
URL: http://linndajohansson.blogg.se/
Postat av: Fatma

nice!

2013-08-12 @ 02:36:45
URL: http://fatmas.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar: