Rena rama festivallivet

Fredag: Dags för Metaltown 2012! Låg och njöt av solen som sken in när mamma kom in i mitt rum och drog upp persiennerna klockan nio, redan då kände jag på mig att det skulle bli en bra dag. Mötte upp Sofia, Pernilla, Andrea och Patrik inne i stan. Efter någon timme satt vi på festivalbussen som tog oss till Metaltown. Väl framme gick vi runt och såg oss omkring, granskade spelschemat för dagen, slökollade på första bandet som spelade och sedan satte vi oss ner för att äta. När vi satt där och åt gick det förbi en kille som jag kände igen så väl. Hela världen stannade till för ett par sekunder då jag insåg att det var Sebastian, som jag inte har träffat på ett halvår. Strax därefter fortsatte vi till scenen där Marilyn Manson skulle spela framåt kvällen. Vi stod och trängdes i flera timmar som kändes som en evighet. Men sen gick Marilyn Manson upp på scen och gjorde kvällen magisk. Precis när Marilyn Manson gick av scenen började det regna, och när vi kollade på In Flames ösregnade det. Vi var så gott som dyngsura när vi kom hem till Pernilla & Sofia framåt två, tre tiden. Har nog aldrig känt mig så ofräsch som jag kände mig då pågrund av alla blöta kläder som klibbade sig mot huden, mascaran som hade runnit enda ner till kinderna och håret som var blött, tovigt och luktade rök.

Lördag: Vaknade av att Pernilla hoppade på mig. Innan vi återigen skulle ta oss till Metaltown låg vi i sängen och kollade på roliga videoklipp på Youtube. När vi kom fram till festivalområdet och precis hade kollat klart på ett band träffade vi på ett gäng killar från Örebro som Sofia hade börjat prata med i fredags. Dem frågade fall vi ville följa med till parkeringen och dricka öl, vilket vi verkligen inte kunde tacka nej till! Så dagen spenderades mestadels på parkeringen där vi blev bjuden på öl i mängder. Vi drack öl, rökte cigg och skrattade åt min röst som var helt förstörd efter Marilyn Manson's spelning. Blev dock aningen för full och glad, då jag tackade ja till att röka på. När vi gick tillbaka till festivalområdet kunde vi inte låta bli att kolla på Hammerfall enbart för att få höra deras låt "Hearts on fire". Hann även se Sabaton innan jag tog festivalbussen in till stan där pappa kom och hämtade mig.

Idag: Idag var det första gången på fyra dagar som jag fick sova ut. Och min röst är nästan helt återställd, äntligen! Var fortfarande hes när vi fick besök av mormor & Åke, moster Rebecka och kusinvitamin Nathalie igår, men värst var det i lördags då jag var på gränsen till att tappa rösten helt. Men det var det värt! Och även min kropp som har varit öm och svullen på vissa ställen har nästan repat sig helt och hållet. Har fortfarande svårt att ta in att jag har sett Marilyn Manson för andra gången (och den här gången stod jag nästlängst fram!!!) och att Joakim, en vän till Pernilla & Sofia, fångade bibeln som Marilyn Manson kastade ut.
2012-06-18 @ 21:41:46 It’s the only life I know


Postat av: Daniella Book

Jättefin blogg! Allt bra med dig?:)

Följas via bloglovin kanske?:)

2012-06-20 @ 14:54:53
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: Daniella Book

Jättefin blogg! Allt bra?:D

2012-06-23 @ 18:34:04
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: Daniella Book

Jasså, varför är det bara sådär? Jo det är toppen!

Händer imorgon? :D

2012-06-23 @ 23:59:44
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: Daniella Book

Ojdå, du får ta o krya på dig! Jag har varit på barnkalas idag, så det är väl det jag har gjort:) Nice med stan!

2012-06-24 @ 21:48:54
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: julia

sv: jaha okej,men de blir säkert fint de också!

2012-06-25 @ 18:11:38
URL: http://juliaasliv.blogg.se/
Postat av: manda

bloglovinbyte? / manda på ryttarduon :)

2012-06-26 @ 17:01:31
URL: http://ryyttarduon.blogg.se/
Postat av: Yuki Yoursic

Härlig blogg ^^

2012-06-28 @ 19:52:59
URL: http://yukiyoursic.blogg.se/
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Du kanske kommer strunta i denna kommentaren men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?

Annars hur mår du? :)

Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

2012-06-29 @ 22:07:18
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Men åh,din blogg är ju hur fin som helst ju! Kram.

2012-07-01 @ 00:47:18
URL: http://klubblandd.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh tack finaste du!

<3

2012-07-01 @ 02:12:12
URL: http://klubblandd.blogg.se/
Postat av: JOHANNA

HELLO!Vill du vara med i VeckansCoolasteBlogg tävling? Isåfall går du bara in på denhär länken: http://keskiitalo.blogg.se/2012/july/veckans-coolaste-blogg-tavling.html#comment och kommenterar ''jag är med'' :) kram!

2012-07-02 @ 19:27:31
URL: http://keskiitalo.blogg.se/
Postat av: Anna Lisa

Fin blogg!

2012-07-03 @ 11:31:15
URL: http://cynic.blogg.se/
Postat av: Eriiza

Min pojkvän har dock dåliga erfarenheter, så han
vill inte åka med mig.. ='(

2012-07-08 @ 19:29:04
URL: http://eriiza.webblogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar: