Valborgsfirande

Åkte och mötte upp det underbaraste tvillingparet Pernilla & Sofia och Patrik. Vi tog spårvagnen till Slottsskogen. Vi lyckades hitta dit som spelningen skulle hålla hus. Hann knappt komma fram förrän vi hörde musik som fyllde våra öron med kärlek, det var nämligen Into The Sky som repade lite smått. Efter en liten stund kom Joanna, Emma och Andrea.

Först ut var Retina. Med tanke på att Joakim och Christoffer är med i bandet kunde vi givetvis inte missa det, så för en gångs skull satt vi bara ner och väntade istället för att gå omkring som vi annars brukar göra. Sedan var det Into The Sky! Riktigt länge sedan jag både såg dom spela och träffade Björn! Efter dem var det Dingo. Robin har blivit riktigt duktig må jag säga. Och man kan inte låta bli att fnissa lite extra mycket när Jonathan och Jakob fjantar sig lite grann och får hela publiken i skratt.
Sist ut var ett band vid namn Saving Yesterday. Hade bara hört talas om dom innan. Hoppas verkligen att dom har fler spelningar på gång!


Good morning sunshine

Soleksem som kliar. Pollen som irreterar både ögon och näsa.
Idag hade vi håltimma. Då gick jag, Tara, Aleksandar och Jennifer och gungade.
Efter några minuters gungande passade vi på att gå hem till Aleksandar som bor nära, väldigt nära, skolan. Vi drack saft och pratade om lite allt möjligt.

Måste bara inflika att jag har inhandlat ett par runda solglasögon med blått glas!

Jag vet vad som måste göras / Ändå sitter jag kvar här

(Flyttar från nostalgitrippar.bloggplatsen.se till hit)

Tillbaka bakom skolbänken. Kan inte direkt påstå att jag har längtat att få komma tillbaka till skolan efter ett rätt så bra påsklov. Det var sista lovet inför sommaren. Nu gäller det, snart gymnasiet då det innebär nya, ännu hårdare krav. Bara 7 veckor kvar, eller vad var det dom sa?

Sommarlovet är nära. Slutet är nära. Början är nära. Början av slutet är nära.