Taking pictures of you

Igår: Åkte in till stan i sällskap med Nadja. Vi hade tänkt att fika på mysigaste Café Vanilj, men det var stängt så vi åkte tillbaka till Nordstan där vi fikade på Paprika istället. Paprika har nästan lika god kladdkaka som Café Vanilj så det gjorde egentligen inte så mycket!
Efter att ha suttit där någon timme, så åkte vi till Partille där vi mötte upp Emma. Vi var inte där så särskilt länge, men åh vad roligt vi hade! Saknar den tiden då alla vi tre gick i samma klass.
Sedan tog vi bussen hemåt. Ringde Nadja så fort jag hoppade av bussen. Måste medge att jag tycker att det är ganska läskigt att gå själv ute nu när blir kolsvart så fort.

Börjar bli förkyld nu igen! Fast det är förståeligt med tanke på att jag än går runt i tights och leker att det fortfarande är sommar.
Och på tal om ingenting så måste jag bara berätta en rätt så rolig sak; jag har - av någon konstig anledning - lyckats somna på Pippi Långstrumps vis två nätter i rad nu, haha. (Med fötterna på kudden och huvudet vid sängens ände) Och måste erkänna att det faktiskt är himlans skönt att ligga så!

Det kallas chocktillstånd när tankar känns och skär som bitar av glas

Höstens alla färger är som en färgklick i den gråa, trista staden. Trädens löv börjar nu falla ner mot marken, vilket gör att träden blir nakna och tråkiga. Det är tecken på att vintern snart är här. Idag är det 69 dagar kvar till julafton, eller har jag fel? Men visst kommer det vara en vacker syn att få se snön som ett vitt täcke på marken, som lyser upp staden och gör att vart du än går ser ut som ett sagoland. Att något så färglöst som snö kan vara så vackert.    
Konsertsugen. Festsugen. Vill dansa och skratta bort alla tankar. Förkrossad. Förtvivlad. Blind av den olyckliga kärleken. Alla känslor på en och samma gång.

Sitter uppe sent om nätterna fastän det är skolan dagen därpå. Kollar antingen på gamla avsnitt av Sex and the city (ibland Mysteriet på Greveholm för omväxlingens skull) eller ligger vaken och stirrar mig blind upp i taket och tänker på hur mitt liv kommer se ut om han inte kommer finnas vid min sida om en månad eller två. Tänk om han verkligen flyttar?

Samtidigt glömmer jag av att leva när skolan tar upp så mycket tid.

I just know that I'm alive / I wanna dance the night away

Under svenska lektionen började vår lärare prata om att vi - varenda en - går runt och bär på varsin ryggsäck, som är fylld av livserfarenheter; både bra och mindre bra erfarenheter. Och att det är tack vare den här ryggsäcken som vi kan hantera vissa situationer, att vi lär oss och att vi troligtvis kommer gå runt och bära på det livet ut. Nu i efterhand börjar jag tro att det faktiskt ligger nåt i det. Kanske?


Tisdag: Studiedag. I brist på annat att göra, så åkte jag in till stan lite snabbt. Köpte mina efterlängtade Dr. Martens som jag har sparat till i två månader! (Blev dock svarta istället för röd/bruna) Passade även på att hämta ut mitt paket från ICA; som innehöll en "Trust Snape" tröja som jag blev alldeles störtkär i när jag såg den på nätet. (Och är ännu mer kär i den nu när den faktiskt är min!) 

Fredag: För första gången på åratal följde jag med mina föräldrar på ishockeymatch. Och det var inte vilken ishockeymatch som helst, utan Frölunda mot New York Rangers! Jag som är uppvuxen med att gå på Frölunda matcher blev alldeles till mig, det var ju hur länge sen som helst som man fick se Henrik Lundqvist!