Det kan ta slut imorgon / Eller hålla på för alltid

Igår: En vän till tvillingparet Pernilla & Sofia fyllde 16 år häromdagen och hade maskeradgrillfest i Slottsskogen. Åkte dit med Pernilla, Sofia, Joanna, Karin och Sebastian. Det var inte så mycket folk som vi trodde att det skulle vara, men det var ganska roligt ändå. Träffade Adam, Hugo, Emil, Andrea och några fler som jag inte har träffat sen flera veckor tillbaks, så det var kul! 
Efter någon timme börjdae jag och Sebastian dra oss mot stan. Vi gick längs Linnéplatsen i Göteborgsnatten, passerade kvarter efter kvarter, sedan stannade vi vid Haga och väntade på spårvagnen. Under tiden vi väntade så var det en spårvagn på andra sidan vägen som stannade till. Helt plötsligt hörde vi att det var några som knackade på fönstret, och när jag vände mig om fick jag syn på min syster och hennes vän. De vinkade och gjorde grimarser enda tills spårvagnen åkte iväg. Vi stod och skrattade åt det nyss nyss hände. Efter ett x antal minuter befann vi oss på Centralen som var alldeles öde, vi skildjes åt och jag åkte till Kortedala, hem till Nadja där jag spenderade resten av natten. Hennes barndomskamrat Esther var också där. Somnade så fort jag la huvudet mot kudden.

Idag: Vaknade av att deras hemtelefon ringde. När jag steg upp ur sängen, gick till badrummet och fick se mig själv i spegeln la jag märke till att mitt högra öga var alldeles blodsprängd. Fastän det inte är första gången det händer, så fick jag nästan panik. Ringde pappa som kom och hämtade mig, så jag kunde proppa i mig själv med tabletter för att få det att avta lite grann.

Alla vill se dig dala nu Håkan Hellström

Skolan tar upp nästan all min tid, känns som att det är det enda jag gör. Dag ut och dag in. Fem dagar i veckan. Princip samma saker hela tiden. Det var bara någon vecka sedan som vi började med riktiga lektioner, och jag har redan tröttnat.Igår: Tjugo i tio mötte jag upp tvillingparet Pernilla & Sofia. Vi gick till Liseberg där en kö hade börjat bildats. Några bekanta till tvillingarna hade varit där sen sju, åtta och de var så snälla så dom lät oss få sitta med dom. Så där satt vi i en kö utanför Liseberg tills klockan tre. Med tiden kom också Joanna, Hugo och Elin!
Efter mycket ståhej, så kom vi äntligen in på självaste området. (Vi lyckades få en plats nästlängst fram!) Och så var det bara att vänta i ytterligare 5 timmar. Sen gick Håkan Hellström upp scen och gjorde kvällen till den bästa. Konserten var så himla fin. Håkan var så fin. Allt var så fint!  
Av 19 500 personer som var där, så stod vi nästlängst fram under hela kvällen. (Men det är inte förrän man får se bilder i tidningen dagen efter som man inser att fan vad mycket folk det var!)


Idag: Ska alldeles strax åka och möta upp Nadja. Det blir först en sväng in till stan, och sedan får vi se vad resten av dagen bjuder på!


Älskling, det är livet som leker

Exploderar snart av alla känslor och tankar som bubblar inom mig, som håller på att pysa över..
Can I hold you one last time? / To fight the feeling that is growing in my mind
Efteråt är allting för sent.


Fredag: Gick på bio med Nadja. Inte träffat henne sen skolan började! Innan bion började så gick vi till McDonalds, köpte varsin glass och pratade om allt som har hänt sen sist vi sågs. Påväg till biografen var det en japan som hade framme sin digitalkamera, och när vi gick förbi tog han kort på oss, haha.

Måndag: Fick skjuts hem från skolan utav pappa. Så fort vi kom hem hjälpte han mig att färga håret. Så nu äntligen har jag vinrött hår!

Igår: Efter skolan fick jag sällskap av min klasskamrat Sofia in till stan. Vi satt inne på McDonalds för att värma oss då min mamma ringde och sa att hon var framme. Mamma bjöd oss på lite mat innan vi var tvugna att gå. Sa hejdå till Sofia och ändrade kurs mot Barbarella där Göran glatt tog emot oss. Men det var Ola som "tog hand" om mig. Man känner nästan hur dreglet rinner nerför mungipan när man går in där, dom som jobbar där ser inte så särskilt pjåkiga ut! Så nu har jag tagit två hål till i vänstra örat. Är supernöjd nu med rött hår och mer hål i ena örat. Nu fattas bara tjocka, gosiga tröjor och halsdukar; H&M katalogen kom med Posten idag, ska se fall jag hittar något fint!


Det syns att hösten närmar sig, att den snart är här. Trädens gröna blad börjar sakta men säkert övergå till gult, rött och orange. Och regnet kommer allt mer, men i o för sig... vi bor ju i Sverige. (Där det regnar alltför ofta)