Känns som känslor och panik har tagit över i mitt liv

En vän sade: "Jag kommer ihåg när du var kär i Honom."
Var? Är jag verkligen inte det längre? Varför ligger jag då vaken om nätterna och tänker på dagarna som vi hade tillsammans och fantiserar om hur det skulle vara att stryka mina fingrar längs hans ryggrad? Men samtidigt känner jag mig tom. Jag tror att om man väl har haft känslor för någon så kommer det alltid finnas kvar, djupt där inne.


8 augusti: Redan klockan halv ett på förmiddagen kunde man hitta mig, Andrea och tvillingparet Pernilla & Sofia på Liseberg. Efter en stund kom även Arvid och Hanna. Vi köade åtta timmar i väntan på Alice Cooper som skulle spela på kvällen. Hade inga som helst höga förväntningar med tanke på att han var en stor besvikelse när jag såg honom med min familj i Lisebergshallen år 2009, så blev ganska paff när han gav oss en dunderbra show! Efter konserten kom pappa och hämtade mig som vanligt. Det första han sa när jag klev in i bilen var att Åke, min låtsasmorfar, hade fått en hjärtattack tidigare på dagen. Läskigt nog var Åke på Liseberg när det hände, alltså var jag bara ett par hundra meter ifrån när det inträffade.
16 augusti: I tisdags drog Kulturkalaset igång! På tisdagen åkte jag in med Pernilla & Sofia, Andrea och Hanna. Vi såg Norlie & KKV och senare på kvällen lyckades vi ta oss längst fram under Timbuktu fastän vi kom när det var fullknökat med folk och bara 30 minuter kvar tills han skulle börja. Och i onsdags köade vi ett par timmar för att få se Nationalteatern och höll våra platser enda till Den svenska björnstammen som var helt fantastiska! Har nog aldrig dansat så mycket i hela mitt liv.
17 augusti: Igår var det klassträff i Slottsskogen. Eller man kan nog inte kalla det klassträff direkt med tanke på att det bara var ynka 9 personer som kom, men vi hade det trevligt ändå! Vi satt på en filt mitt på en gräsmatta, åt godis, drack öl och kir, lyssnade på musik, pratade, skrattade, såg en fladdermus och kollade på människorna som var ute på sin joggingtur klockan elva, halv tolv på kvällen.
Idag: Sista dagen på sommarlovet... Kan inte säga något annat än att det känns konstigt och att jag skulle kunna lägga mig ner på golvet och dö av all ångest. Kan redan nu säga att när jag sitter bakom skolbänken imorgon kommer det kännas som att det är där jag har spenderat hela sommaren. När sommarlovet kickar igång glömmer man nästan av skolan men när skolan väl börjar igen känns det som om man aldrig haft något sommarlov, så känns det i alla fall för mig varje år.

She dreamed of para-para-paradise / everytime she closed her eyes

24 juli: Var tvungen att ställa klockan på så tidigt som halv elva. Åkte in till stan med mor min. Och för en gångs skull sken solen! Vi shoppade och åt god lunch. På vägen hem passade vi på att åka till ICA för att hämta ut mitt paket. Paket innehöll mina nya converse. Converse med platå. Ursnygga!
27 juli: Tog tåget upp till Vårgårda för att träffa min kära vän Sofie som jag inte hade träffat på flera månader. Vi stängde in oss i hennes lägenhet och var inne princip hela dagen (bortsett från när vi gick ut med hennes hund) då det var 30 grader och stekande sol. Hennes hund Cola är så fruktansvärt kelsjuk, lämnade mig inte ifred längre än fem minuter. Kelsjukare hund får man leta efter!
30 juli: I lördags satte jag mig på bussen till Uddevalla. Min moster och kusiner mötte upp mig. Vi handlade mat och godis inför kvällen. Sen åkte jag och kusin Nathalie in till stan för att kolla in Uddevallakalaset lite grann. Vi sprang i ösregnet och gick längs köpstånden. Stannade upp för ett ögonblick och köpte mig en drömfångare som nu hänger så fint över min säng. Resten av dagen spenderades framför TV:n då vi kollade på två filmer som vi hade hyrt. När moster och kusin Jennifer gick och la sig passade jag och kusin Nathalie på att färga hennes ögonfransar och ögonbryn. Sedan satte vi på ytterligare en film och somnade inte förrän tidigt på morgonen. Igår tog jag bussen hem och när jag vaknade idag möttes jag av mamma som gav mig två biljetter till Marilyn Manson i december! I december ses vi för tredje gången, bästaste Marilyn Manson. Bara att få se John 5 (fd Marilyn Manson medlem som nu spelar i Rob Zombie) är helt sinnessjukt!
Igår: Drog på fest med Nadja och Vanessa. Festen höll hus i Billdal, hemma hos Clara. Där var också Sofia, Andrea, Patrik, Angelo, Hanna, Feryad, John och några fler. Det var naturligtvis väldigt roligt att få träffa alla igen men självaste festen var ganska seg så jag, Nadja och Vanessa åkte hem redan efter tre timmar.