Whatever doesn't kill you / is gonna leave a scar

All snö, is och slask är nu ett minne blott. Nu finns det inte ett enda spår kvar från den kalla vintern. Vårsolen tittar fram allt mer och mer. Bländar oss och värmer våra ryggar. Bortsett från alla kalla vindar så känns det som att våren äntligen har hittat hit.


Igår: Det var snabba ryck som gällde. Först hem för att hinna fira systerlyster som fyllde 20 år, och efter bara någon timme så stod jag, Martin, Felix och Ebba i kön till Kapten Röd. Vi köade i bara 30 minuter, mer bevhödes det inte för att hamna längst fram. Efter två halvkassa förband klev Kapten Röd upp scen och ack så svårt det är att försöka stå still till den svängiga musiken!

Idag: Efter ynka 8 timmars sömn efter en suverän kväll åkte jag in till stan och fikade med Nadja. Visst är det trevligt att sitta på ett fik med en nära vän och prata om allt mellan himmel och jord, men längtar tills det blir varmare väder för att kunna sitta på uteseveringar. Om bara en liten stund ska jag, mamma och pappa äta på restaurang och sedan gå på bio (vi ska se Sherlock Holmes) medan systerlyster har fest här hemma.


Det är jobbigt när en speciell person ignorerar dig, men det är ännu jobbigare att låtsas att man inte bryr sig.
Jag undrar om du tänker lika ofta på mig som jag tänker på dig.

Party hard / and forget all your problems

Snön (och isen) ligger fortfarande kvar. Och det känns som om sekundvisaren tickar snabbare än vad den någonsin har gjort tidigare, men ändå känns varje dag jobbigt lång - hur det nu går ihop. 

Fredag: Efter mycket krångel med spårvagnar och bussar så lyckades jag komma hem från skolan. Bara 45 minuter senare satt jag och mamma på bussen påväg in till stan, där vi mötte upp moster Rebecka, kusinerna och deras vänner. Iklädd klänning och tunna leggings hackade jag tänder hela vägen till både restaurangen och Scandinavium. Vi såg på genrepet inför Melodifestivalen, vilket var helt okej med tanke på att Thomas Di Leva var en utav deltagarna.

Igår: Klassfest hemma hos Johanna i Billdal. I början var det lugnt, då det mestadels bestod enbart av drinkar och småprat. Men efter en timme eller två kickade de flesta igång! Musiken dånade ut ur högtalarna, några dansade medan andra spydde och däckade. Det var inte förrän i slutet utav kvällen, då dem flesta hade åkt hem och de få som var kvar badade i Johannas inomhuspool, som jag och Venla dansade hejvilt och släppte loss. Klockan var nog närmare tre då jag och Sofia gick och la oss. Vi låg vakna i någon timma och pratade, sedan somnade vi bara på några få minuter.

Idag: Alla Hjärtans Dag. Är bakfull. Kom hem från Billdal för ungefär två timmar sedan, och påväg hem passade jag även på att ta vägarna förbi Coop. Så nu ska jag sätta mig ner framför datorn, äta Ben&Jerry's och fortsätta kolla på filmen Control (som jag började se i lördags) i min ensamhet.