Vinterland

21 januari: Vaknade alldeles för tidigt den lördagsmorgonen. Gick upp för trapporna på trötta, ostadiga ben. Det första jag fick syn på när jag stannade till i hallen var snö! Det snöade! Ett centimeter tjockt täcke snö hade lagt sig över hela Utby. Och det snöade bara mer och mer för varje timma som gick. Snön har äntligen kommit för att stanna! (Det vill säga att det inte smälter bort samma dag) Dock en månad för sent... Men bättre sent än aldrig.

Tisdag: Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att ta en varm dusch. Där stod jag, i duschen, alldeles trött och tom. Tom på känslor. Tom på tankar. Från ingenstans kände jag tårar som trängde sig fram och det slutade med att jag bröt ihop tre gånger unden den korta stunden då jag duschade. Psykbryt. Trött på alla tankar och känslor som gör kaos i mitt huvud dag in och dag ut.

Igår: Satt och drömde mig bort under samhällslektionen då jag fick ett sms från finaste Sofia som frågade fall jag ville hänga till Lindome, hem till Andrea, för att kröka. Mötte upp dem direkt efter skolan. Innan vi tog tåget köpte vi med oss mängder utav lösgodis. Väl hemma hos Andrea satt vi mestadels och pratade om livets alla problem. Sedan kom Theo och Jonathan som hade med sig spriten och det dröjde inte länge förrän vi dansade, brottade ner varandra, kastade oss över varann i soffan, gick ut och halkade omrking på isen (som Bambi på hal is) och allt det där.

Love will tear us apart

7 januari: Klockan 19:00 på SVT2 visades en dokumentärfilm om Thåströms spelning på Way Out West. Jag, Katta och Asta som stod längst fram under den spelningen var med i bild när det var världens inzoomning av personerna allra längst fram. Kan inte sluta skratta åt att jag ser alldeles besvärad ut när kameran glider förbi oss. Bortsett från det satt jag fastklistrad framför TV rutan, sjöng med i alla låtar och saknade sommaren.

Tisdag: Skolan började. Inte nog med att jag hade svårt att somna pågrund av att jag inte lyckats vända på dygnet än, utan av någon anledning har jag alltid svårt att somna - svårare än vanligt - när det är skola dagen därpå. När du har haft lov i nästan 3 veckor känns det som att du har haft lov i nästan 3 månader, men när du väl är tillbaka bakom skolbänken känns det som att du inte har haft något lov överhuvudtaget.

Igår: Veckan har gått i rasande fart, men usch så trött jag har varit varje dag. Så jag tänkte att nu äntligen skulle jag få sova ut, men kan inte kalla det att få sova ut när man vaknar först klockan 09:15 och sedan strax efter elva. Runt tre tiden ringde Nadja. Hon och Emma var i Partille och ville att jag skulle komma, så det var fort av med myskläderna och snabbt på med mascaran och gårdagens kläder som fortfarande låg framme. Vi provade kläder, fikade, tog kort, skrattade och jag passade på att utnyttja mina presentkort på H&M.

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

Tisdag: Hängde med Sofie till IKEA. Kunde inte säga nej med tanke på att vi träffas allt för sällan. (Bortsett från den korta stunden vi sågs för ca två veckor, så var det över ett halv år sedan) Efter att hon fick köpt det som hon ville ha så satte vi oss och åt på IKEA's resturang/café. Sedan stod vi och frös i regnet ett par minuter innan vi kom på bussen som tog oss tillbaka till stan, där vi träffade Emily och hennes pojkvän. 

Idag: För det första; Idag fyller världens bästa man - Marilyn Manson - hela 43 år!
För övrigt så var jag inne i stan med Nadja bara för någon timme sedan. Vi gick runt i hopp om att finna oss ett mysigt café, men det blev tillslut Paprika, där jag träffade Aysel och Nadine från min klass. Jag och Nadja passade även på att köpa biobiljetter tills imorgon, då vi äntligen ska se Breaking Dawn del 1. På tal om ingenting, så måste jag försöka vända på dygnet nu innan skolan börjar, för har verkligen ingen lust att bara få ynka 2-4 timmars sömn de första skoldagarna..Missing you
isn't the hardest part
Knowing I had you once
is what breaks my heart


Gott nytt år!

Nyårsafton: Tog bussen till Gunnilse med Nadja, Jennie och Oliver. Sedan satte festen igång! Till en början var det ganska långtråkigt, men efter ett par öl och drinkar i blodet så kickade jag och Nadja igång. Efter det flög tiden förbi. Omringad av okänt folk, drinkar, öl, cider, flera toalettbesök (fast oftast låste vi in oss bara för att kunna få prata ostört), obetydliga strul, fyllesnack, fyrverkerier, telefonsamtal och fyllesms. Bland allt detta så försökte jag och Jennie ha koll på Nadja som knappt kunde stå eller gå ordentligt. När vi skulle åka hemåt och var vid Centralen behövde Jennie återigen gå på toaletten, och att Centralen var stängd hindrade henne inte - utan hon bröt upp en skjutdörr så vi kom in i alla fall. Bara det att vi var instängda, alldeles ensamma, på Centralen i ett x antal minuter innan vi lyckades komma ut igen.

Idag: Vaknade klockan ett, men skulle nog allt kunnat sova ett par timmar till. När vi väl var iordning gjorda så var klockan närmare fyra, så det blev bara en promenad till Hemköp innan jag var tvungen att åka. Åt nyss chokladpudding med vaniljsås, är nu mätt och belåten!