Hjärter dam bär på en sak / Som hon inte vet att hon har

Minnet av en lycka är inte längre lycka, minnet av en smärta är alltjämt smärta.


Igår: Direkt efter skolan åkte jag, Astrid, Jessica, Emma, Georg och Madeleine in till stan. Blev en tur till 4-gott, sedan gick jag, Astrid och Jessica till McDonalds där vi satt och hade det trevligt. Vi åt glass och godis, tittade på folket som passerade utanför och höll på med våra laptopar lite grann. Tiden bara flög fram. Helt plötsligt var klockan halv fem och jag var tvungen att fortsätta vidare. Åkte vidare till skivbutiken Bengans där Thåström signerade!

Idag: För en vecka sedan fick jag reda på Marilyn Mansons setlist under Hey Cruel World turnén och med tanke på att jag bara ska sitta hemma och jobba med skoluppgifter ska jag ta tillfälle till akt att lyssna igenom alla låtar. Har nästan glömt alla gamla låtar, som "1996" och "Little Horn" till exempel. Men nu ska jag klicka mig in på Big Brothers hemsida och titta på allt som jag har missat innan jag försöker ge mig på skoluppgifterna. Kan inflika att det är andra gången som jag har gett Big Brother en chans, men första gången som jag faktiskt följer det, haha.


Slutet har just börjat mellan dig och mig

I'm going to that dance / 'cause I got so much time to kill

Vårsolens strålar blir bara starkare och starkare för varje dag som passerar. Så soppas starka att jag nu går runt i mina nyinköpta solglasögon (som ni kan se på bilden nedanför). Nu fattas det bara att det ska bli varmt nog så att man kan gå utan jacka!


Fredag: Mitt under sista lektionen fick vi besök av en lärare, som i sin tur hade med sig fem japaner. Dem ville se hur gymnasier fungerar här i Sverige, tror jag. Och innan de var tvungna att gå så gjorde dem det klassiska: frågade fall de fick ta kort. Haha!

Igår: Var på tjejkväll. Nadja och Jennie fyllde nyligen år så det blev att fira två i ett. Till en början var det bara jag, Nadja, Jennie, Jennifer (som jag för övrigt inte träffat sen i somras!), Vikkan, Michaela och Jacquline. Vi lyssnade på dunkdunk musik, drack vin och drinkar, satt ute på balkongen, åt tacos och Vikkan försökte lära mig och Nadja en kurdisk dans. Sedan kom Felix och Jonte, och då var det liksom inte tjejkväll längre. Men det gjorde verkligen ingeting för de bjöd på dans och andra roligheter.

Idag: Låg vaken ett par timmar tidigt på morgonkvisten och kelade med Jennies ena katt, fastän jag är allergisk mot pälsdjur. Kunde inte låta bli att stryka mina fingrar genom den mjuka pälsen. Hade redan andningssvårigheter, och med tanke på att jag var så nära katten under en längre tid så blev det värre - men tack&lov är jag van efter ca 13 år som pälsallergker. Så fort Jennie vaknade till åt vi frukost och mötte sedan upp Nadja. Vi var inne i stan en snabbis och nu sitter jag här... känns fortfarande konstigt att ha varit vaken sen halv tio!