All I want for Christmas is you

Julafton: Med noll julstämning åkte hela familjen upp till Uddevalla för att fira jul. Solen sken och bländade oss, vilket gav oss mer vårkänslor än julstämning. Att pappa och Lars somnade till ett par gånger när vi kollade på Kalle Anka förklarar nog hur kul vi hade det, haha. I alla fall... fick presentkort på H&M och Gina Tricot vilket passar alldeles utmärkt nu när mellandagsrean sätter igång. Fick även presentkort på bio, två parfymer, skal till min iPhone, ansiktsmask, choklad, en nättröja, shower gel, mascara och tvådagars biljett till Metaltown! Åh, ska få se Marilyn Manson spela på Metaltown en andra gång, hur underbart är inte det!? Kan inte beskriva min lycka.

Om bara sisådär tio minuter kommer mormor & Åke. Vi ska äta upp all julmat som blev över från igår och bara ta det lilla lugna. Och nu under veckan som kommer ska jag försöka få med mig Nadja in till stan så att vi kan fynda en massa välbehövliga (och mindre välbehövliga) saker på mellandagsrean!

ja, jag har inte ifyllda ögnbryn på bilden.

Last night I dreamt / That somebody loved me

Dessa kalla vinterkvällar har satt sina spår. Lyckats bli superduper förkyld. Inte så där jättekul med tanke på att vi får jullov på tisdag. Och tro det eller ej, så börjar även jag tycka att december är så tråkig utan lite snö.

Igår: Kusin Nathalie var här på besök, medan moster Rebecka, Lars, mamma och pappa var på Tomas Ledin. Jag, kusin Nathalie och min systerlyster kollade på film hela kvällen och hade det mysigt. Så där lagom knasigt och mysigt - så som det ska va'.

Idag: Fastän förkyldningen bara blir värre för varje dag som går, så åkte jag in till stan med Nadja. Dels för att köpa hårfärg så jag äntligen slipper utväxten, men framför allt så att Nadja skulle få köpt sina julklappar. Vi passade även på att gå till Gustav Adolfs torg där Musikhjälpen håller hus, och visst fick vi se en skymt av Timbuktu. Sedan tog vi hissen till pakeringshuset och blickade ut över den kalla Göteborgskvällen.


I can't live with or without you.

It's hard to forget someone who gave you so much to remember

26 november: Åkte till Partille Centrum med Nadja där jag köpte mig en ljusslinga på 6 meter, som nu lyser upp min säng så fint! Passade även på att köpa dom viktigaste julklapparna, så jag slipper stressa in i det sista.

Fredag: Skolan var stängd pga rasrisk, så vi var lediga hela dagen. Närmare två tiden tog jag bussen in till stan. Var egentligen menat att jag skulle ta tåget till Kode, men träffade på både Malin och Sebastian på Centralen. Det dröjde inte så särskilt länge innan Malin var tvungen att åka hemåt, men jag fortsatte vara med Sebastian tills Pernilla & Sofia och Joanna kom. Under tiden träffade vi Andrea, Emma och två vänner till dem. Vi låste in oss på en toalett, drack vin och vodka, skrattade och sedan åkte vi till Meeths där några lokalband skulle uppträda. Åkte sedan hem med Pernilla & Sofia. Vi la oss inte förrän fyra, halv fem på morgonen.

Lördag: Vaknade halv ett av att deras syster Linda ringde och ville att vi skulle hänga med och handla inför kvällen. Vi var ganska trötta efter gårdagen men var ändå taggade inför spelningen i Stenungsund. Vi åkte dit med Johanna, Andrea och Theo. Her Bright Skies var ruskigt bra och spelade våra favoritlåtar! På slutet fick några i publiken komma upp på scen, bland annat Pernilla & Sofia! Vi missade bussen som skulle ta oss tillbaka till Kode, så vi satt på McDonalds till klockan ett. Men det var tur det, för gud vad roligt vi hade det - speciellt när två redigt fulla killar i sisådär 18 årsåldern kom och satte sig bredvid oss, och en utav dom gav oss sitt kreditkort och lät oss köpa vad vi ville...