I don't like the drugs / but the drugs like me

Frost. Man stiger upp tidigt på morgonen och det första man lägger märke till när man tittar ut genom fönstret är frost. Och det börjar mörkna redan på eftermiddagen vid fyra, fem tiden. Mörkret springer ifatt oss om dagarna. Vintern är snart här. Idag är den en månad kvar till julafton!Lördag: Såg filmen Party Monster. Nu kan jag inte slita mig ifrån den. Sååå himla bra! Den är galet bra alltså. Fastnat för låten "Money, Success, Fame, Glamour" som är alldeles underbar. Den har gått på repeat i ett flertal timmar nu. Till och med mamma har börjat fatta tycke om den låten.

Idag: Hektisk dag. Började med att jag skulle till skolsköterska för en hälsokontroll, som tog en timme. Hade sedan håltimma från elva till tjugo i två. Vad som hände under den tiden är fortfarande svårt för mig att ta in; för första gången i mitt liv såg jag droger med egna ögon. Det var hjärtskärande att se en vän röka på. Tillbaka bakom skolbänken var jag skakig efter händelsen. Efter en kvart utav lektionen åkte jag med Sofia till ungdomsmottagningen i Torslanda där jag såg på när hon grimaserade samtidigt som en barnmorska satte in en p-stav. Påväg hem träffade jag på Björn från Into The Sky som jag inte sett på länge! Hektisk dag är bara förnamnet.


We can be heroes / Just for one day

Torsdag: Vi såg filmen Bowling for Columbine på engelska lektionen. Har velat se den filmen så himla länge, under flera år, så satt som fastklistrad. Att Marilyn Manson medverkar gör filmen ännu bättre! Så fort jag kom hem från skolan laddade jag ner Party Monster, Rise: Blood Hunter, The heart is deceitful above all things... ja, alla möjliga filmer som Marilyn Manson är med i, så ska allt ha en filmkväll för mig själv någon gång så fort jag har tid över, då jag enbart ska kolla på dom filmerna!

Fredag: 11/11-11. Bästaste Henrik Berggren fyller år! Tycker att det är lite smålustigt att Henrik fyller år just den här dagen, och att Broder Daniel hade sin sista konsert 08/08-08. Kan även inflika att det var idag som jag upptäckte låten Heroes med David Bowie som jag är störtförälskad i!

Igår: Träffade bästaste Pernilla för första gången sen nästan en hel månad tillbaka! Vi gick runt i stan, pratade om det som hänt sen sist vi pratades vid, åt på McDonalds och sedan mötte vi upp Andrea, Mattias och en till kille vars namn jag faktiskt glömt. Efter ett par timmar och mycket skratt, när alla hade börjat dra sig hemåt kom pappa och hämtade mig. Min mamma, syster, moster och mormor var på Ladies Night så jag och pappa var ensamma en stund på kvällen, åt god mat och såg på "Så mycket bättre".

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Torsdag: Jag och Nadja gick på bio. Vi såg Paranormal Activity 3. Skrattade mig igenom den här filmen också, fast i slutet var det faktiskt lite läskigt! Borsett från slutet så tyckte jag inte att filmen var så särskilt läskig, har väldigt svårt att ta dom filmerna seriöst.
Efter bion blev jag helt plötsligt jättepigg!
Läste några sidor utav Patrik Sjöbergs bok till kvart i två, men gick inte och la mig förrän tjugo över fem. Och vid det laget hade jag piggnat till ännu mer, men jag lyckades somna ändå.

Igår: Kaos. Gick runt hela eftermiddagen och funderade på om jag skulle åka upp till Sjövik och partaja eller inte. Ett sms vid sju, halv åtta tiden fick mig att vilja avstå från allting. Men två vänner muntrade upp mig och av ren impuls satte jag mig på bussen till Centralen (och då var klockan närmare nio). Träffade Jennie, Felix, Vickan och Oliver vid hållplatsen. När jag satt på bussen och kollade ut genom fönstret kunde jag inte tänka någonting annat än hur vackert det är i Göteborg på kvällen. Sen när jag skulle byta buss så visade det sig att bussarna till Sjövik hade slutat gå för kvällen. Så det var bara att vända på klacken och ta nästa buss hem.För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig att minnas
alla drömmar jag glömt

Sluta drömma om det ljuva livet / Vi kommer aldrig va med om det

Fredag: Hyperventilerade i två timmar efter ett chockbesked. Panikångest.
Känner mig lika tråkig och grå som bilden nedanför.


Söndag: Spenderade hela dagen inne i stan med Nadja. Shoppade för över 500 kr och stötte bort alla negativa tankar. Man kan inte vara något annat än lycklig lottad över att ha en vän som Nadja! Vad skulle jag göra utan hennes spralliga, fnittriga personlighet?

Idag: Höstlovet sparkade igång igår! Vaknade alldeles för tidigt imorse, men det gav mig mer tid åt att försöka lära mig spela Shoreline på gitarr. Vid tre tiden åkte jag till Barbarella för ett "återbesök".
8 veckor har gått så fort! En som jobbade där kollade att det hade läkts som det skulle och hjälpte mig att byta smycke. Sedan fikade jag på Paprika med Nadja och Emma. Alla tre hade sovit för lite inatt, så vi satt mestadels och skrattade åt allt och ingenting!
Idag är det 1 månad och 23 dagar kvar till julafton.
Hör och häpna; jag har skaffat tumblr! http://justchooseanightyouwillremember.tumblr.com/