Now you're just somebody that I used to know

But you didn't have to cut me off
Make it like it never happened and that we were nothing
I don't even need your love but you treat me like a stranger
And that feels so rough


6 april: Påsklov. Första dagen av det efterlängtade påsklovet. Moster Rebecka, Lars och barnen kom på besök, likaså mormor och Åke. Vi åt påskmat, pratade om både det ena o det andra och hade det trevligt.

Idag: Igår var det första skoldagen efter ett relativt bra lov. Känns redan som om det var flera veckor sedan vi var lediga! Idag fyller jag år. 17 år. Av någon anledning har jag haft ångest och mått lite dåligt över det. Men idag jag har fått fina presenter av mina föräldrar och min storasyster, tränat, ätit kinamat och tårta. Till helgen kommer hela tjocka släkten för att fira mig och mamma!


I söndags var det 100 år sedan Titanic sjönk.

Rädslan den går över / Men den där oron stannar kvar

Torsdag: Jag hann knappt komma hem ifrån skolan då jag fick världens huvudvärk. Framåt kvällen hade jag både huvudvärk, frossa, feber och var illamående. Och till råga på allt så kom mina ryggbesvär tillbaka, det som kommer och går lite då & då.

Fredag:
Missade Markus Krunegård som spelade och signerade på Bengans. Har nog aldrig varit så sur på mig själv, hade ju taggat som bara den! Hoppas att det inte tar allt för lång tid innan han släpper nytt igen..

Lördag: Direkt efter att mamma och pappa kom hem från affären åkte jag och pappa till vårdcentralen. Fick svara på några frågor och lämnade både blod- och urinprov. Det visade sig att jag har urinvägsinfektion, så nu ska jag knapra antibiotika i fem dagar.


Han ignorerar mig. Han har ignorerat mig i nästan två månader nu. Han pratar med alla - till och med några utav mina nära vänner - förutom mig. Allting är bara så komplicerat och fel. Ligger fortfarande vaken om nätterna och tänker på alla minnen. Då det var så fint (och mindre komplicerat). Jag är rädd. Rädd för att det snart är sommar. Rädd för hur den här sommaren kommer bli. Rädd för att jag kommer tänka på tok för mycket om förra året, då vi kunde prata flera timmar i telefon och varje gång jag såg honom hoppade hjärtat över ett slag. Man inser inte vad man har förrän man har förlorat det.