Studenten - Let's have a fucking party


Vaknade bara några minuter innan alarmet skulle sättas igång. Mina föräldrar var redan uppe, och var färdiga med det mesta som skulle göras. Vid elva kom mormor, Åke, moster Rebecka och kusinerna. Vi åkte till Lerum gymnasiet, stod och väntade i en timme innan allting började. Innan syster min och hennes klass sprang ut på scenen och dansade hejvilt i takt med musiken som dånade ut i högtalarna. Glitter, konfetti och ballonger kastades ut och försvann med vinden.

I slutet sjöng alla klasser tillsammans och gick sedan till sina flak. Jag, moster Rebecka och kusin Nathalie stannade för att kolla när dem åkte runt i Lerum medan de andra åkte hem för att förbereda maten och vänta in alla dom andra som skulle komma senare. Efter att ha sett syster min och hennes klass åka runt ett par varv passade vi på att gå in på ICA och köpte jordgubbar, glass och läsk som vi satt och mumsade på tills det blev dags att gå och leta upp syrran för att sedan åka hemåt.

Väl hemma kom gäster efter gäster. Farmor och farfar, farbror Björn och Lena, grannarna..
Vi åt god mat som bestod av bl.a. rostbiff, skinka, potatisgratäng. Mums! 
Och till efterrätt hade mormor bakat sin otroligt goda chokladtårta!

Grattis syster lyster, imorgon räknas du som arbetslös.  

2011-06-01 @ 22:04:31 It’s the only life I know


Postat av: mysan

Allt bra denna underbart fina fredan? :)

kram

2011-06-03 @ 16:05:06
URL: http://myedenvad.blogg.se/
Postat av: Anonym

Just nu är jag finalist i en tävling om en Onepiece, och jag vill hemskt gärna vinna! Alla som röstar på mig får såklart en länk på min blogg när tävlingen är avslutad, du skulle vara guld värd om du skulle vilja gå in och rösta på mig, nummer 12, här:

http://standingcarla.blogg.se/2011/may/13-finalister.htmltack på förhand! det är bara att skicka en kommentar när du har röstat så länkar jag dig :)

förlåt om du inte gillar sån här reklam ! <3kram, http://hannalovisasol.blogg.se

2011-06-03 @ 16:32:04
Postat av: Malin Rosén

åh så härligt med student!! :)

2011-07-01 @ 11:41:58
URL: http://vinnarbilder.blogspot.com/
Postat av: princess

grattis:)

2011-07-12 @ 22:13:22
URL: http://princessmelis.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar: